Categories

Filtrar per

Marca

Marca

Preu

Preu

  • 0,00 € - 15.443,00 €

Productes destacats

Filtres actius

Tota la gamma completa de llapis aquarel·lables Albrecht Durer de Faber Castell. 120 colors solts (sense caixa, ni estoig). Els 120 Albrecht Durer són uns llapis aquarel·lables per artistes de gran qualitat: Mina gruixuda de 3,8mm, completament soluble a l'aigua. Pigments de la màxima...
Tota la gamma completa de llapis...
254,40 € 190,80 €
Ref: F117XXX

Botiga de belles arts - Comprar BELLES ARTS de VPiera

A V.Piera tenim una llarga experiència en tot tipus de material de papereria i belles arts. A les nostres botigues repartides per Barcelona, ​​Sant Cugat, Vic i Tarragona, comptem amb més de 40.000 articles en estoc continu, fet que ens permet oferir preus inigualables, ja sigui al major o al detall. Entre el nostre extens catàleg de productes, mereix una menció especial el llistat de VPiera a la nostra botiga en línia de belles arts.

Venem BELLES ARTS a la nostra botiga en línia de BELLES ARTS. Nascuts com a botiga de material de Belles Arts, Vicenç Piera va anar oferint més productes relacionats, Materials per a Manualitats, Plomes Estilogràfiques, Material Papereria i Retoladors Posca i Copic per a disseny gràfic. Portamines Mina Grossa, Portamines Gruixut entre molts altres. Està vostè a la nostra botiga de VPiera amb tots els productes VPiera del nostre catàleg en línia de VPiera. Experts en BELLES ARTS, BELLES ARTS i articles de VPiera . Material de dibuix, olis Rembrandt i tot tipus d'aquarel·les Van Gogh i material per a belles arts.

Si vol comprar VPiera o accedir al nostre catàleg complet de belles arts, li recomanem que faci clic a PRODUCTES, a la part superior de la pàgina. En aquesta opció trobarà una extensa relació de materials de VPiera Online.

Feu clic en PRODUCTES (a la cantonada esquerra de menú superior) per accedir a tot el catàleg de productes.

Hem dividit el nostre extens catàleg en sis àrees per a la seva comoditat: Botiga de Belles arts, botiga de consumibles per a informàtica, material per treball gràfic, botiga en línia per a manualitats, papereria online i objectes de regal.

Algunes frases per les que ens han trobat: acrílics amsterdam,acrilics golden,acrilics titan,acrílics vallejo,aquarel·la schmincke,aquarel·les rembrandt,aquarel·les van gogh,bastidors amb tela,blocs per a esbossos,cavallets de pintura,pintura a l'oli,olis van gogh, material de dibuix,mate Acuarelas Cotman, Acuarelas Vallejo, Material artístico, Material bellas artes online, Materiales bellas artes online, Piera Barcelona, Pintura acrílica Vallejo, Pinturas acrílicas Amsterdam, Rotulador calibrado, Tienda Online Manualidades, ...